Vieti impletite. Bravecut. O schimbare imbratisata cu multa emotie.

Imi iubesc parul. Pentru ca ma ajuta sa ma simt bine in pielea mea. Pentru ca ma lasa sa il colorez. Pentru ca uneori este dragalas de neascultator. Pentru ca e bun de mangaiat si de impletit.

EU am avut mai mereu parul lung, iar putinele tunsori radicale au fost facute de aceeasi persoana.
Si ELE au avut, probabil, mai mereu parul lung, iar tunsorile au fost diferite. Acum nu mai au par. Deloc.
ELE sunt femeile si fetele bolnave de cancer carora Fundatia Renasterea le va pune zambet pe buze oferindu-le o peruca din par natural.



22 cm de curaj, emotie si multumire


Ieri mi-am donat parul si sunt fericita sa stiu ca, in curand, o femeie bolnava de cancer va purta pe cap parul meu. Parul meu, o mica parte din mine (22 cm mai exact)!!! A fost incredibila senzatia cand mi-am tinut coada impletita in mana stiind ca acolo este parte din mine si sunt 4 ani de rabdare, de mii de pieptanari, de sute de mangaieri, de zeci de cozi prinse...


Doamne, daca simti o asemenea emotie si bucurie cand iti donezi parul, nici nu pot sa cuprind cu mintea cat de coplesit poti fi cand donezi sange, organe, maduva.





Oamenii frumosi care m-au sustinut sunt Oana Zidaru si Elisabeta Pintileasa (Liza de la Hair Wellness and More). De 4 ani nu imi mai tunsesem parul, jubilam cu ideea de a fi tunsa bob din nou insa nu mai aveam curajul. Am amanat absolut in fiecare luna din ultimul an. Pana cand Oana s-a implicat in Campania "Vieti Impletite" a Fundatiei Renasterea si a ales Bravecut. Adica o tunsoare curajoasa in care tai cat se poate de mult din parul tau pentru a face o bucurie femeilor bolnave de cancer.
bravecut


Cat despre Liza, ei bine, nu as fi lasat pe nimeni altcineva sa ma tunda bob.

Ea mi-a facut primul meu bob fals in 2010 (vezi video aici), tot ea mi-a facut prima tunsoare bob "pe bune" in 2011 (si de atunci nu m-am mai tuns deloc) si iata, acum, tot la ea ma intorc sa facem o fapta buna impreuna.

O fapta buna atat pentru mine, care mi-am invins teama de a-mi taia parul, dar mai ales pentru persoana care va beneficia de toata aceasta actiune umanitara.





2010 - 2015

Si cata energie pozitiva am primit si mai primesc: prietenele mele apropiate, mama, iubitul meu, colegele de la serviciu. Mi-au pus multe zambete pe buze!

bravecut vieti impletite
Campania "Vieti Impletite" a venit, pentru mine, ca o binecuvantare si ca cea mai mare motivatie sa ma tund din nou si sa imi inving teama unei schimbari. Recunosc ca, daca nu ar fi aparut aceasta campanie, eu nu m-as fi tuns bob curand.


Daca ai parul lung si esti pregatita sa il tunzi, intra pe pagina Facebook Fundatia Renasterea si afla care sunt saloanele implicate in aceasta campanie. Mai trebuie sa stii ca spalatul, tunsul si coafatul simplu sunt gratuite iar donatia se poate realiza doar daca tai cel putin 15 centimetri.

Mi-ar placea tare tare mult sa aflu ca macar o persoana din cele care citesc postarea mea isi va face o programare pentru Bravecut si va dona!
 
UPDATE AUGUST 2020: 

Dragii mei, va astept pe https://edebine.ro si pe https://www.facebook.com/edebine.ro - proiectul meu matur, pentru minte si suflet. Aici veti gasi doar postari pozitive, constructive, menite sa va puna zambete pe chip si sa va ajute in dezvoltarea voastra personala. Totul se rezuma la lucruri simple. O sa le descoperim impreuna. E de bine! .ro

 

Comentarii

  1. Numai tu puteai sa scri asa! TU poti ! Poti mult si multe! Esti fragila si in acelasi timp puternica, numai ca iti trebuie mai multa incredere in tine sau mai multa sustinere!Vorbeste mai mult despre ceea ce vrei si poate se vor mai gasi persoane care vor impartasi ideea si care iti vor fi alaturi! CURAJSalut ideea fundatiei si ma bucur ca si tu ai facut ceva ptr a ajuta!

    RăspundețiȘtergere
  2. Felicitari! Am trimis articolul pe Facebook sa-l vada cat mai multa lume. Iar comentariul mamei (sarut-mana, doamna!) imi umple de bucurie inima de parinte. Sa auzim de bine!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumim, atat eu cat si mama. Comentariile dvs. ne magulesc intotdeauna. Multa sanatate si spor in toate va dorim!

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare