Despre cum sa te epilezi, chiar definitiv, pe pielea bronzata si bronzul sa ramana acelasi.

Sunt sigura ca ai simtit la propriu, pe pielea ta, episodul urmator: esti tare mandra de bronzul tau, dar, trebuie sa mergi la epilat si ti-e teama ca-l vei pierde. Datoria e datorie si, cum nu poti sari peste, iti faci o programare la epilare, cu ceara sau IPL. Aici sunt doua situatii: dupa epilarea cu ceara, bronzul tau frumos parca paleste, se reduce la jumatate. Cat despre IPL, esti anuntata ca nu ai voie sa te epilezi definitiv pe pielea proaspat bronzata.
Daca nu ai facut programarea la centrul de epilare potrivit, atunci episodul este unul cat se poate de real. Dar, daca iti faci programare la unul dintre centrele de infrumusetare Nomasvello, esti anuntata ca nu exista nicio problema in a te epila definitiv cu metoda IPL chiar si dupa zile intregi de stat la soare.

Sun&Safe s-a lansat si in Romania!

Ce inseamna asta?

Epilare definitiva pe pielea bronzata!


Nomasvello Romania
a lansat miercuri, 19 iunie, mult asteptata tehnologie de epilare pe piele bronzata.

SUN&SAFE
este cea mai noua tehnologie IPL dezvoltata in cadrul departamentului de cercetare si dezvoltare cu scopul de a epila cu aceeasi eficienta si zonele corpului care au fost expuse la soare.

Multumita acestui sistem inovativ, toate centrele Nomasvelllo din lume ofera tratamente de epilare si pe pielea expusa razelor soarelui sau altor raze UV. Lumina, special filtrata sa nu dauneze tesutului deja afectat de razele solare, ofera o epilare definitiva eficienta si sigura. In plus, intensitatea bronzului nu este deloc afectata, iar tratamentele sunt oferite la acelasi pret ca in cazul epilarii IPL clasice, adică 135 lei pe zona si sedinta.
" La Nomasvello suntem preucupati de rezultatele si eficienta tratamentelor noastre, dar cel mai important pentru noi ramane siguranta clientilor. Tehnologia Sun&Safe ne permite sa inlaturam parul nedorit chiar si cand suntem bronzati, asigurandu-ne in acelasi timp ca pielea noastra este 100% protejata. Cu un pret unic de 30 de euro pentru o zona, Nomasvello ofera  tratamente de lux la un nivel de accesibilitate unic in lume.", declara Dr. Rodrigo Cuesta, International  Nomasvello Doctor.
Tehnologia SUN&SAFE este disponibila doar in cabinetele de infrumusetare Nomasvello. Contraindicatii: boli de piele, cancer de piele, utilizarea de medicamente fotosensibile, alergia la soare, tatuaje, sarcina si alaptare.


Cum obtii cele mai bune rezultate atunci cand te epilezi defintiv cu IPL?- respecta intervalul recomandat de specialistul IPL!
- nu iti smulge firele de par intre sedinte, cu penseta, ceara sau prin alte metode! In schimb, ai voie sa folosesti lama de ras sau crema depilatoare. Totusi, nici de acestea nu trebuie sa abuzezi.
- nu te expune la soare cu 48 de ore inainte de tratament si 48 de ore dupa tratament!

Ce parere aveti fetelor? Nu-i asa ca bronzul si epilarea IPL pot face pereche excelenta?

Comentarii

Postări populare