Multumesc, OZ!


Statisticile imi spun ca, desi nu am mai scris de 4 luni, pe blogul meu intra aprox 150 de oameni in fiecare saptamana. Merit eu asta, cand scriu atat de rar si comunic asa sporadic cu voi? Va multumesc din suflet!

Postarea de astazi este despre prietenie, ajutor, respect si multumire. Inainte de toate, vreau sa va spun ceva la care m-am gandit foarte mult in ultimele luni si care se potriveste perfect cu povestea de mai jos, si anume: un prieten adevarat nu trebuie sa fie langa tine zilnic, nici sa vorbesti cu el/ea zilnic, nici sa stiti pana la ultimul detaliu unul despre celalalt...


IN SCHIMB un prieten adevarat este cel care, desi nu ati mai vorbit de o saptamana sau doua, te ajuta cand ai nevoie, iti da cele mai bune sfaturi cand pui mana pe telefon sa il suni, iti zambeste si profita la maximum de cele cateva ore petrecute impreuna cand va intalniti!!! In locul sutelor de momente identice si, la un moment dat, transformate in obisnuinta, eu aleg momente rare, dar de fericire maxima, in care ma bucur nespus de prietenii mei!

Asa m-am bucurat si pe 7 septembrie de prietena mea Oana care, fara sa se gandeasca prea mult, a venit la mine sa ma faca frumoasa draguta! Nu ne mai vazusem de luni de zile, nu mai vorbisem la telefon de o saptamana cred si vorbeam doar pe Facebook, DAR, cand a venit, s-a ocupat cu mare interes de mine, am recuperat rapid informatiile cu care ramasesem in urma si m-am simtit tare, tare bine rasfatata si aranjata de ea!

Tutorial Diva Hair
Ti-amintesti ce frig era?

OANA ZIDARU, draga mea OZ si Oani, buna mea prietena (mai intai colega de serv, apoi sefa, apoi iar colega si acum doar prietena buna).....ITI MULTUMESC pentru prietenia din ultimii 5 ani, in care am facut multe lucruri frumoase, am adunat o multime de amintiri, ne-am facut promisiuni, ne-am spus secrete si mi-ai fost de ajutor de atatea ori!!!

Postarea asta este pentru tine, despre tine si despre noi doua in imagini (2009-2014)
Mi-e asa de draga poza asta...
Colectia ta, la Absolutely Fabulous! Me proud!!!
Opera ta, 100% 
Voiai tu o poza in ochelari :))
Una dintre cele mai frumoase poze cu tine... Cei 2 racusori!!!


Girls Night Out



Concert Bon Jovi :)

Joie de Vivre :D  Miss u all!

Mixing business with pleasure


Sf. Ion - Remember?

Lansare Comunitatea Fashionistelor!!!

Revelion. Mi-e dor de Isabel!
Make-up and hairstyle by Oana Zidaru :)

Iti multumesc pentru ca esti TU si, cel mai recent, iti multumesc pentru ca m-ai facut sa ma simt minunat!



UPDATE AUGUST 2020: 

Dragii mei, va astept pe https://edebine.ro si pe https://www.facebook.com/edebine.ro - proiectul meu matur, pentru minte si suflet. Aici veti gasi doar postari pozitive, constructive, menite sa va puna zambete pe chip si sa va ajute in dezvoltarea voastra personala. Totul se rezuma la lucruri simple. O sa le descoperim impreuna. E de bine! .ro

Comentarii

  1. Stiam eu ca Onita, asa cum ii spun eu ,e o fata de mare caracter! Todeauna am crezut ca e un om special! Si oamenii speciali creeaza in jurul lor, atmosfera unica si fac ca cei de langa ei sa se simta bine.ASA ca e bine fata mea sa ai pe langa tine oameni de genul asta.Putini , dar buni!

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce frumoasa esti <3 Imi plac outfitul, coculetul si machiajul muuult de tot

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cum esti tu, ca imi lasi un coment asa dragut! Nu degeaba esti "gagic" a mea :*

      Ștergere
  3. distinsa si frumoasa..emani eleganta si inteligenta!!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc frumos! Pacat ca nu exista un nume, o identitate reala careia sa ii multumesc cu adevarat ptr comentariu. O zi frumoasa!

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare