Cele mai bune reclame de la Noaptea Devoratorilor de Publicitate 2012

Salutare dragii mei :)

Promiteam pe 5 mai ca nu o sa mai las o luna sa treaca fara o postare si ca voi reveni cu o tinuta de vara pe o strada incarcata de istorie. Schimbarea prioritatilor de moment - asta mi-au adus jobul + sesiunea, mai exact, reorganizarea timpului in incercarea de a le tine pe amandoua in frau.

Oricum, partea buna este ca lasam putin de-o parte postarea cu tinuta, care ar putea bucura mai mult publicul feminin, pentru o postare cat se poate de fresh si interesanta pentru toti amatorii de reclame bine facute.

Cum asa? Pai, aseara, in Bucuresti - Sala Palatului, a avut loc NDP - Noaptea Devoratorilor de Publicitate 2012.  Am fost si eu si, desi azi de dimineata, cand show-ul s-a incheiat, nu aveam decat 3 exemple concrete de reclame care m-au cucerit, dupa cateva ore de somn m-am trezit razand singura prin casa de multe altele care m-au impresionat sau mi-au provocat lacrimi de ras. Asa ca m-am gandit sa fac pentru voi un putin subiectiv Top 10 Cele mai interesante reclame de la NDP 2012 si BONUS  4 reclame care cu siguranta vor fi pe gustul vostru.

Pentru vizualizare, click pe textul rosu cu numele reclamei. Sa-i dam drumul!


1. Incontestabil una dintre cele mai bune reclame prezentate si, in acelasi timp, cea mai buna reclama romaneasca de la Noaptea Devoratorilor de Publicitate 2012. Situatie tipic romaneasca, discurs spumos, scurt si eficient. M-a cucerit din prima!
IQads - Jealousy

2. Azi noapte pot sa spun ca mi-a smuls multe zambete insa astazi, cand am vazut-o din nou, am ras cu lacrimi. Este o reclama pentru TomTom, un sistem de navigare GPS. Ineditul situatiei, schimbul de replici, reactiile lui Darth Vader si finalul reclamei sunt exact genul de umor pe care il gust. Plus ca imi aminteste permanent de actorul Steve Martin in filmul Pink Panther cum se chinuia sa pronunte "I would like a hamburger". Remember?
Darth Vader registering for TomTom GPS

3. Ropote de aplauze si hohote de ras a provocat si reclama nemteasca pentru aspiratorul Dirt Devil - inteligenta, captivanta, te tine putin cu sufletul la gura exact ca trailerul unui film de groaza bun. Ce legatura au exorcizarea si curatenia din gospodarie? Una destul de mare in acest caz. O sa fiti uimiti ce forma poate lua spiritul malefic...
Dirt Devil - The Exorcist

4. Seria de reclame "Born to create drama" beneficiaza de 3 protagonisti copii, doua dintre spoturi au fost prezentate la NDP 2012, iar cel de-al treilea, cu un baietel, nu este nici pe departe atat de spumos. Despre fetita de mai jos ati putea spune ca se distreaza cu tatal ei, ca viseaza sa fie intr-o zi mireasa si sa aiba o nunta frumoasa...DAR NU. Fetita se plictiseste si detine metoda perfecta sa condimenteze nunta a doi oameni pe care nu ii cunoaste. Zambetul ei la sfarsit face toti banii.
Born to create drama - The wedding crasher

5. Cea de-a doua reclama din seria "Born to create drama" o are protagonista pe o fetita tare suparata pe mama ei. Micuta neglijata de mama apeleaza la o razbunare numai buna sa faca deliciul publicului spectator, uimit de cum pot sa ne joace copiii pe degete, uneori, fara nicio problema.
Born to create drama - Evil little girl

6. Multora a dat impresia de reclama nedifuzata vreodata la tv datorita brandului pe care cei de la Mc'Donalds il calca in picioare fara perdea. O sa vedeti ce si cum spre finalul reclamei. Pana atunci insa, veti fi tot timpul de partea protagonistului batut de soarta, o sa gustati triumful alaturi de el si o sa radeti de cat de inventiv a putut fi ca sa pastreze doar ptr el mancarea preferata.
Mc'Donalds - Only mine

7. Se pare ca stocurile de Snickers din intreaga lume, dar mai ales din Rusia, sunt amenintate de veveritele innebunite la vederea noului baton care contine mai multe alune crocante. Cum reactioneaza veveritele pofticioase? Click si vezi (si razi)...cu pofta!
Snickers - Crazy Squirrel

8. Haioasa la inceput, putin dramatica catre final si optimista, pana la urma. Mi-au dat lacrimile pentru ca sunt o mare iubitoare de catei iar morala m-a uns la suflet si ne-a facut pe toti sa zambim si sa aplaudam.
Lotto - Lucky Dog

9. Megan Fox in lenjerie intima, imbracandu-se lasciv cu o pereche de blugi Armani, toate astea in fata unui ospatar care ii aduce micul dejun in camera. Si cu asta as putea spune tot. Sfarsitul insa, este putin altfel decat ne-am fi asteptat...
Armani - The Tip

10. Cu frumoasa Keira Knightley si fermecatorul actor argentinian Alberto Ammann in rolurile principale, reclama pentru parfumul Chanel devine un trailer promitator al unui film de actiune condimentat cu scene senzuale care promit...
Coco Mademoiselle - The Film

BONUS 1 - Nu mai are nevoie de nicio prezentare, de niciun imbold al meu ca sa va conving sa o revedeti. Va spun doar ca "ala negru de respira greu...era tacsu' ma..." :))
Teletech - Star Wars

BONUS 2 - Surori cu reclama de pe locul 1, produse tot de baietii de la IQads, cu aceeasi protagonisti dar cu povesti diferite. Sau poate inlantuite? Va las pe voi sa decideti, desi eu sunt sigura ca intre IQads - The refuse  si povestea de mai sus cu gelozia exista o legatura clara :))    Apoi, ca de final, continuati cu spiritul tipic romanesc, printre diverse branduri, in cel de-al treilea spot -  IQads - Dirty

BONUS SPECIAL - Un spot ce detine toate atuu-rile sa devina viral. Nu vreau sa imi impartasesc parerea despre proiectul Rosia Montana desi, poate considerati ca o fac, promovand acest clip pe blogul personal. De fapt, ce vreau eu sa promovez este ceea ce au promovat si altii de sute de ori inaintea mea si o vor mai face - talentul necontestabil si nemasurabil al Maiei Morgenstern. Clipul acesta mi-a facut pielea de gaina, m-a lasat inlemnita cateva secunde si m-a pus pe ganduri. Decorul, sunetele, cromatica...nu fac altceva decat sa "imbrace" armonios si cutremurator reprezentatia unui geniu al teatrului romanesc....
Rosia Montana si Maia Morgenstern

Cum ti se par reclamele? Sunt curioasa, care este preferata ta?

UPDATE AUGUST 2020: 

Dragii mei, va astept pe https://edebine.ro si pe https://www.facebook.com/edebine.ro. Aici veti gasi doar postari pozitive, constructive, menite sa va puna zambete pe chip si sa va ajute in dezvoltarea voastra personala. Totul se rezuma la lucruri simple. O sa le descoperim impreuna. E de bine! .ro

 

Comentarii

  1. Foarte interesant topul. Reclama de la Armani, cea cu Megan Fox, pentru mine e no.1 . Dupa ar veni cele care au ceva din tematica Star Wars, Jealosy si Snickers. PS: postarea cu tinuta e si pentru publicul masculin. Astept cu mare interes pozele pentru a te putea admira ;) Esti o prezenta aparte atat in poze cat si in viata de zi cu zi.

    RăspundețiȘtergere
  2. 113:cele mai tari : Born to create drama :)) .....(interzis criminalilor in serie ^) :D

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare