OZ la Absolutely Fabulous si in tinuta mea


Se pare ca mi-am creat un "obicei editorial" - o postare cu tinute, o postare despre stari si sentimente intense si iar o postare cu tinute. Sper sa nu imi creez un sablon din care sa nu mai ies. Oricum, cert este ca in postarea prezenta vei avea parte de o "reteta" interesanta, cu ingrediente speciale... unele pregatite de ceva timp, altele adaugate pe loc, la Absolutely Fabulous Spring Edition 2012.


Mai exact, am amestecat putin praf de postare tipica cu tinute cu cateva ingrediente colorate si in mare parte vintage, am adaugat 5 fete vesele si am desavarsit reteta cu un praf de magie Made by OZ.

HOCUS POCUS PREPARATUS si.... iata ce a iesit!



Mi-am alcatuit o tinuta pe loc si s-a dovedit a fi cum nu se putea mai inspirata, detronand clar orice alte idei care ma mai bantuisera. De ce spun asta? Pentru ca am bifat 3 itemuri pe care mi le doream in tinuta pentru Absolutely Fabulous - botine decupate, colier Made by OZ, geanta Made by OZ.


De ce a fost cea mai potrivita tinuta pentru mine? Pentru ca la editia de primavara 2012 Absolutely Fabulous prietena mea, Oana Zidaru, si-a lansat colectia de coliere mult asteptata si a "relansat" ceea ce a mai ramas din putin mai vechea ei colectie de genti superbe. Totul handmade :D


Cu Oana si o parte din creatiile ei :)








Mandra nevoie mare m-am afisat la targ ca sa o sustin pe Oana, cu prezenta si cu hainele. Ce alta promovare mai buna a brandului decat direct pe purtator? :))  Ba chiar le-am spus si fetelor din redactie, cele care au coliere facute de Oana, sa le poarte la gat cand vin la targ. Totul a iesit cum ne-am dorit si ca dovada sta poza de final.

Cu Isabel (PR DivaHair), Oana (Redactor sef DivaHair), Doinita (Super fotograf), Suzana (Make-up artist)


Le multumesc fetelor pentru o dupa amiaza placuta, cu poze reusite, zambete si voie buna, handmade si heartmade!

UPDATE AUGUST 2020: 

Dragii mei, va astept pe https://edebine.ro si pe https://www.facebook.com/edebine.ro. Aici veti gasi doar postari pozitive, constructive, menite sa va puna zambete pe chip si sa va ajute in dezvoltarea voastra personala. Totul se rezuma la lucruri simple. O sa le descoperim impreuna. E de bine! .ro

 

Comentarii

  1. Am citit postarea ta de pe telefon, in metrou. Ce m-am amuzat! Cred ca i-am facut curiosi pe cei din jur pentru ca citeam si zambeam :P

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna Raluca,....intr-adevar e foarte frumos colierul.....o singura remarca care nu ar trebui sa te supere...ar trebui...putin mai grasuta...sa fii...fara suparare ???Oana intr-adevar..arata super,...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim, nu ma supar. Negrul intotdeauna subtiaza, daca ne referim la picioare, plus ca asa este corpul meu :) Ma simt foarte bine si nu cred ca trebuie sa ma mai ingras :) Zi frumoasa!

      Ștergere
  3. nu cred ca ar trebui sa te mai ingrasi! esti super asa cum esti!conform cintecului ,, nu conteaza cit de lung am parul .important e cit si cum gindesc!''

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. O asa zisa disputa intre 2 Anonimi despre silueta mea. La asta nu ma asteptam de la postarea asta:)) Ce sa zic, oare ar trebui sa ii multumesc Oanei? In fond, de la colectia ei a pornit postarea. Asadar, multumesc Oana :))

      Ștergere
  4. Raluca esti foarte sexy asa cum esti ;) Don't forget: You don't follow rivers, rivers follow YOU si nu in ultimul rand: You're sexy and YOU know it !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cel mai tare comment pe care l-am primit pana acum. Si nu stiu de ce am senzatia, Anonimule, ca mai ai asi in maneca :D Rivers follow me, you say? Well, I hope I will not make a flood :)

      Ștergere
    2. Don't worry..you won't make a flood...desi esti guvernata de elementul apa. Totusi...apa inseamna viata so...concluzia e simpla: YOU will pump(la fel ca beat-ul din You're sexy and You know it ;) ) life in the people near you.

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare