In primavara 2012 moda inseamna culoare, schimbare, atitudine


De aproape 50 de ani, Pantone America stabileste culorile in tendinte. Dupa ce au evaluat colectiile designerilor de renume, cei de la Pantone au adus “Dance Into Spring 2012” – un raport colorat si revigorant, la fel ca moda primaverii 2012.
Deoarece sunt considerate nonculori, alb si negru nu aveau cum sa fie prezente in raportul celor de la Pantone, insa tu trebuie sa stii ca in primavara se poarta si combinatiile alb negru, la fel si tinutele all white. 


 

Acum, ca ai aflat ce culori se poarta in primavara 2012, trebuie sa mai stii si ca designerii te sfatuiesc sa mizezi pe combinatii de texturi si culori, asta indiferent daca adopti un look lejer si jucaus sau o tinuta chic, casual sau clasica. 


Mai mult, culorile propuse de specialistii in moda se muleaza pe stilul vestimentar al fiecareia dintre noi – culori proaspete, tari pentru stiluri jucause, lejere; tonuri mai calde pentru acelea dintre noi care prefera stilul clasic, casual; nuante pastelate, perfecte pentru tinutele elegante intr-o seara calda de primavara.



 



















Indemnul designerilor pentru primavara 2012 pare sa fie “Culoare, schimbare, atitudine!”
.
 

 

Cu promisiunea de a respecta acest indemn si cu o mare dorinta de a colora cumva peisajul, am alcatuit doua tinute in care regasesti doua dintre culorile propuse pentru primavara 2012



Pentru ca, totusi, vorbim despre primavara, ar fi bine sa renunti la fular in favoarea unui sal pe care sa il arunci lejer pe un umar, sa il legi intr-o parte sau sa il prinzi discret cu o brosa. Daca imi urmezi exemplul sau ti-ar placea sa formezi o tinuta in culorile portocaliu, beige, caramel, grena, ai putea adauga un aer fresh cu un sal turcuoaz sau verde pal - doua culori in tendinte primavara aceasta.



















Ce parere ai despre moda din primavara lui 2012? Iti plac culorile propuse?
 
 
UPDATE AUGUST 2020: 

Dragii mei, va astept pe https://edebine.ro si pe https://www.facebook.com/edebine.ro. Aici veti gasi doar postari pozitive, constructive, menite sa va puna zambete pe chip si sa va ajute in dezvoltarea voastra personala. Totul se rezuma la lucruri simple. O sa le descoperim impreuna. E de bine! .ro

Comentarii

  1. Am uitat sa mentionez: pozele sunt facute de mama mea :D

    RăspundețiȘtergere
  2. si cui trebuie sai dam bonus? tie ca arati bine in poze sau lu' mama ta ca e fotograf bun ?:)

    RăspundețiȘtergere
  3. o sa tin minte .. “Culoare, schimbare, atitudine!”. si pe care vrei sa-l iei in serios ? ;)

    RăspundețiȘtergere
  4. pozele sunt superbe....peisajul e de poveste...avem si noi in oras o bisericuta din lemn...cred ca noaptea Invierii Domnului e speciala intr-o astfel de biserica...nu-i asa???

    felicitari ptr blog...esti speciala in tot ceea ce faci...

    RăspundețiȘtergere
  5. Noaptea Invierii Domnului este speciala oriunde...sau este speciala intr-un mod diferit in functie de cum simte fiecare dintre noi... sau este speciala si datorita oamenilor de la slujba si preotilor care slujesc. Insa DA, atmosfera este alta intr-o bisericuta de lemn.

    Multumesc mult pentru cuvintele frumoase, imi pare rau cand vad Anonim. Mi-ar placea sa stiu cine gandeste atat de frumos si de "sigur" despre mine :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Raluca unde ne vedem in seara Invierii??la biserica de la piata sau la cea de la parc??

    RăspundețiȘtergere
  7. Nu inteleg daca acest Anonim de acum este acelasi anonim de mai sus. Ideea este ca nu prea imi place sa raspund despre ceea ce fac in discutii cu persoane pe care nu le cunosc, cu atat mai mult cu cat persoana respectiva nu spune cine este, dar ma cunoaste si stie ce ar urma sa fac :) Multumesc pentru intelegere!

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare