Trenciul, paltonul, toamna si magia OZ

Vrajitoarea mea preferata este chiar din tinutul OZ, despre care doar in minunata poveste a copilariei ai auzit. Personajele au crescut si tinutul OZ a devenit oficial unul cu stil. Stil OZ.

Si uite asa, ieri 16 octombrie, eu si vrajitoarea Oana ne-am infiintat in Parcul Crangasi cu chef de poze, pentru un asa zis shooting de toamna. Toamna-iarna, as spune.


Oana a ridicat mingea la fileu si m-a provocat sa imi aduc mai multe tinute de toamna ca sa facem niste fotografii. Ea a avut 4 tinute, pe care le poti vedea pe blogul ei, OZ Style, iar eu 3.


Am ales trenciul, pentru ca este categoric piesa de rezistenta a acestei toamne, ciorapi grosi cu model in culori de sezon si cizme comode, cu toc gros, numai bune pentru o plimbare in parc.


Sub nuantele de maro de la exterior am ascuns alte nuante tomnatice care, spre bucuria mea, s-au completat perfect cu peisajul inca insorit.


La a doua tinuta vremea nu a mai tinut cu noi, ba chiar s-a facut atat de frig incat abia am reusit sa facem niste fotografii "prezentabile". Am ales paltonul meu preferat, aceleasi cizme maro-gri, ciorapi grosi negri si gentuta neagra din piele intoarsa.


Ieri am avut placerea sa redescopar ca starea de bine o gasesti chiar si in joaca, in lucruri marunte, dar care conteaza! Iar reactiile de pe pagina mea de Facebook sunt cireasa de pe tort.


Va multumesc si multumesc Oana!

UPDATE AUGUST 2020: 

Dragii mei, va astept pe https://edebine.ro si pe https://www.facebook.com/edebine.ro. Aici veti gasi doar postari pozitive, constructive, menite sa va puna zambete pe chip si sa va ajute in dezvoltarea voastra personala. Totul se rezuma la lucruri simple. O sa le descoperim impreuna. E de bine! .ro

Comentarii

  1. Prima ta postare cu tinute! Ce frumos! Prevad mai multe :D doar trebuie sa-ti "alimentezi" si contul din Comunitatea Fashionistelor, nu? :P

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare