De ce RCdespretot?

Nu pretind ca stiu tot, nici ca o sa scriu despre tot. Despre tot nu poate sa scrie nimeni. Dar, cu siguranta o sa fac tot posibilul sa scriu TOT ce cred ca ti-ar placea sa citesti. Ganduri in care sa te regasesti, evenimente care s-ar putea sa-ti placa, magazine faine, proiecte personale si cine stie ce alte lucruri simpatice. Desi am vrut sa pornesc la drum doar cu ideea de jurnal, in care sa astern rapid stari si idei de moment, mi-am dat seama ca nu o sa ma multumesc doar cu atat si am ajuns la ce am enumerat mai sus.

Mi-am motivat pe larg si mult mai sensibil alegerea de a-mi face un blog intr-o postare relativ recenta de pe pagina mea de Facebook. Si, desi cu prezentarea de mai sus am riscat sa nu fiu prea clara, te asigur ca ai de ce sa imi urmaresti blogul.

Spor si ganduri bune, dragilor!
 
UPDATE AUGUST 2020: 

Dragii mei, va astept pe https://edebine.ro si pe https://www.facebook.com/edebine.ro. Aici veti gasi doar postari pozitive, constructive, menite sa va puna zambete pe chip si sa va ajute in dezvoltarea voastra personala. Totul se rezuma la lucruri simple. O sa le descoperim impreuna. E de bine! .ro

Comentarii

Postări populare